Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výpredaj Páni   Dámy

Zvonové nohavice alebo dámske nohavice so širokými nohavicami sú opakujúcim sa trendom, ktorý si opäť získal srdcia milovníkov módy. Tieto ikonické nohavice zo 70. rokov dokonale zvýrazňujú siluetu, dodávajú jej výraz a nádych nostalgického šarmu. Aby ste však naplno využili ich potenciál, musíte vedieť, s čím ich skombinovať. Aké sú najlepšie blúzky, ktoré sa hodia k zvonovým nohaviciam - džínsovým a látkovým? Čo si obliecť k módnym zvonovým nohaviciam, aby ste vyzerali štýlovo? Odpovedáme na tieto otázky

Kto by mal nosiť zvonové nohavice

Nohavice do zvonu sú mimoriadne univerzálnym strihom nohavíc, ktorý pristane mnohým postavám, ak je strih a štýl správny. Ženám s postavou v tvare hrušky, t. j. so širšími bokmi a užším vrchom, zvonové nohavice obzvlášť pristanú. Široké nohavice opticky vyrovnávajú proporcie siluety a dodávajú jej harmóniu. Zvonové nohavice s vysokým pásom tiež krásne zvýrazňujú líniu pásu, najmä ak sa nosia s vypasovanou blúzkou alebo košeľou zastrčenou do nohavíc, čím sa nohy ešte viac predĺžia a zoštíhlia.

Ľudia s postavou presýpacích hodín, dobre tvarovaným pásom a proporcionálnymi bokmi a ramenami vyzerajú v nohaviciach do zvonu skvele. Zvýrazňujú prirodzené krivky a dodávajú štýlu elegantný nádych. Nohavice do zvonu sú dobrou voľbou aj pre ľudí s obdĺžnikovou postavou, najmä ak chcú svojej siluete dodať tvar. Rozšírené nohavice a zvonové nohavice s vysokým pásom vytvárajú ilúziu kriviek. Je však dôležité mať na pamäti, že kľúčom k úspechu je zvoliť správnu dĺžku a šírku nohavíc, aby zvonové nohavice dokonale ladili s jednotlivými proporciami tela.

Dámske nohavice so širokými nohavicami ecru
  • Univerzálne
    Doprava k Vám domov:
    Externý sklad (29 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní
    Dámske zvonové nohavice TISMY béžová
    • L
      Doprava k Vám domov:
      Externý sklad (3 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní
    • XL
      Doprava k Vám domov:
      Externý sklad (4 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní
      Dámske džínsy do zvonu KIM modré
      • XS
        Doprava k Vám domov:
        Externý sklad (1 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní
      • S
        Doprava k Vám domov:
        Externý sklad (2 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní
      • L
        Doprava k Vám domov:
        Externý sklad (1 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní

        Čo si obliecť k zvonovým nohaviciam - tu je niekoľko návrhov.

        Zvonáče sú nepochybne nadčasovým kúskom šatníka s retro nádychom a ľahko sa môžu stať ústredným bodom mnohých outfitov. Aby ste z nich vyťažili čo najviac, mali by ste vedieť, čo nosiť so zvonovými nohavicami, aby ste dosiahli harmonický a štýlový vzhľad. Zvonové nohavice sa hodia k rôznym outfitom a doplnkom, od ležérnych až po elegantnejšie, vďaka čomu sú mimoriadne univerzálne. Tu je niekoľko návrhov, aké blúzky sa najlepšie hodia k zvonovým nohaviciam.

        AKÉ BLÚZKY SA NAJLEPŠIE HODIA K ZVONOVÝM NOHAVICIAM?

        Priliehavé blúzky sú módnym hitom k zvonovým nohaviciam, pretože kontrastujú so širokými nohami a zároveň zvýrazňujú pás a dodávajú siluete proporcie. Obzvlášť obľúbené sú roláky, vypasované topy a tričká, ako aj košele všetkých druhov.

        Roláky

        Roláky môžu byť tiež skvelým základom pre vrstvenie. Kombinujte ich so sakami, kardigánmi alebo elegantnými kabátmi, aby ste svojmu outfitu dodali hĺbku. Pri formálnejších príležitostiach vytvorí rolák z mäkkého kašmíru alebo merino vlny v kombinácii s nohavicami s vysokým pásom a elegantnými topánkami na vysokom opätku vzhľad ideálny na obchodné stretnutie alebo do divadla. Na každodenné nosenie si vyberte ležérnejšie materiály, ako je bavlna alebo úplet, ktoré budú vyzerať štýlovo a pohodlne s nohavicami do zvonu a teniskami alebo čižmami. Roláky sú teda nielen praktické, ale aj veľmi štýlové.

        Košele

        Košele sú na druhej strane odevom plným elegancie a profesionality. Klasická biela košeľa je vždy bezpečnou voľbou. Nadrozmerná košeľa na gombíky nepochybne zvýrazní pás, predĺži nohy a dodá siluete ľahkosť. Na formálnejšie príležitosti siahnite po košeli z kvalitných materiálov, hodvábu, saténu. Okrem toho košeľa rovného strihu v kombinácii s nohavicami s rozšírenými nohavicami vytvára harmonický komplet, ktorý je ideálny na obchodné stretnutia, formálne udalosti a večerné vychádzky.

        Košele však nemusia byť vyhradené výlučne na formálne príležitosti. Na každodenné nosenie môžete experimentovať s farbami, vzormi a strihmi, aby ste svojmu outfitu dodali ležérny a individuálny nádych. Kárované, pruhované alebo kvetinové košele dodajú vášmu outfitu živosť a energiu, zatiaľ čo voľnejšie strihy zabezpečia pohodlie a voľnosť pohybu.

        Boho košele vyrobené z mäkkých a vzdušných materiálov, ako je bavlna a ľan, sú ideálne na teplejšie dni a vytvoria dokonalý vzhľad na prechádzku, nákupy alebo stretnutie s priateľmi. Či už je košeľa uviazaná v páse alebo len zastrčená vpredu, je to módny trik, ktorý sa dá vypracovať. Nech už je príležitosť akákoľvek, košele a zvonové nohavice sú vždy tou správnou voľbou.

        AKÉ SAKO NOSIŤ K ZVONOVÝM NOHAVICIAM

        Na otázku, ako nosiť zvonové nohavice, odpovedáme - nielen s blúzkami, ale aj s topmi. Sako by malo ladiť so širokými nohavicami, zvýrazniť charakter nohavíc a zároveň ich urobiť pohodlnými na nosenie. Jednou z najlepších volieb sú tie s vypasovaným strihom, ktoré kontrastujú s voľnými nohavicami a vytvárajú vyvážený vzhľad. Klasické kožené ramonesky sú skvelou voľbou - ich krátky strih a pás zvýrazňujú siluetu, zatiaľ čo rockerský charakter im dodáva šmrnc. Ramienka vyzerajú skvele s elegantnými zvonovými nohavicami aj ležérnejšími džínsovými verziami.

        Na chladnejšie dni zvážte nosenie dlhšieho kabátu a trenčkotu. Trenčkot so zaväzovaním v páse bude ideálny na zvýraznenie ženských kriviek a jeho nadčasový strih sa bude skvele hodiť k dámskym zvonovým nohaviciam. Béžové, sivé alebo čierne trenčkoty sú univerzálne a hodia sa k mnohým rôznym outfitom. Pre odvážnejších si môžete vybrať modely vo výrazných farbách alebo so zaujímavými vzormi, ktoré im dodajú osobitý a módny nádych.

        Nezabudnite na džínsové bundy, ktoré sú skvelé na každodenné nosenie. Džínsovina sa dobre kombinuje s mnohými materiálmi a farbami, vďaka čomu je bunda mimoriadne univerzálna. Môžete ju nosiť s jednoduchými jednofarebnými zvonovými nohavicami alebo so vzorovanými, čím vytvoríte módny a pohodlný outfit na každý deň. V teplejších dňoch si ju jednoducho oblečte s bavlneným svetrom alebo krátkou dámskou bundou, ktorá je hitom vo svete módy.

        Aké topánky sa hodia k zvonovým nohaviciam

        Na záver nášho článku sa pozrieme na výber ideálnej obuvi, ktorá sa hodí k dámskym zvonovým nohaviciam. Topánky môžu mať veľký vplyv na konečný vzhľad štýlu. Je dôležité zachovať proporcie a zladiť ich štýl so širokými nohavicami. Jednou z najlepších volieb sú topánky na vysokom podpätku, ktoré nielen predĺžia siluetu, ale sú aj elegantné. Klasické topánky na ihlovom podpätku, sandále na podpätku alebo čižmy na vysokom podpätku sú ideálnou voľbou, vďaka ktorej budú vaše nohy vyzerať dlhšie a celý outfit bude pôsobiť bezstarostne.

        Na ležérnejší, každodenný vzhľad zvoľte tenisky, baleríny, mokasíny alebo sandále. Tenisky sú športovým, moderným akcentom, ktorý sa hodí k zvonovým topánkam, najmä pre ležérnejší vzhľad. Balerínky a mokasíny zase ponúkajú pohodlie a eleganciu a skvele sa hodia k zvonovým nohaviciam v ležérnej aj trochu formálnejšej verzii. Dôležité je, aby topánky dobre sedeli a neboli príliš objemné.

        Na chladnejšie dni si vyberte elegantné čižmy, lodičky alebo lodičky. Zaujímavé sú čižmy nad kolená s podpätkami, ktoré vás udržia v teple a pohodlí. Čižmy, či už s plochou podrážkou alebo na vysokom podpätku, sú univerzálnou voľbou, ktorá sa hodí k mnohým rôznym zvonovým štýlom. Kľúčom je uistiť sa, že čižmy majú správnu výšku, aby sa hodili k vašim širokým nohám bez toho, aby ich opticky skracovali. So správnymi čižmami bude váš styling s čiernymi zvonovými nohavicami, bielymi zvonovými nohavicami, džínsovými zvonovými nohavicami alebo ešte inou farbou vyzerať ucelene, moderne a štýlovo bez ohľadu na príležitosť.

        Siahnite po týchto širokých nohaviciach pripomínajúcich módu 70. rokov a štýl hippies a detí kvetov. Noste ich, ako sa vám páči, a majte na pamäti naše tipy. Látkové a džínsové zvonové nohavice sú vhodné v mnohých situáciách. Veľa šťastia


        Podeľte sa s priateľmi o inšpiráciu



        Podobné články z kategorií

        Styling s bielymi nohavicami: na čo ich nosiť a na aké príležitosti?

        Styling s bielymi nohavicami: na čo ich nosiť a na aké príležitosti?

        Biele nohavice sú nevyhnutnou súčasťou šatníka každej ženy. Sú veľmi univerzálne...
        2.9.2024
        Styling s plisovanou sukňou: ako urobiť tú najočarujúcejšiu?

        Styling s plisovanou sukňou: ako urobiť tú najočarujúcejšiu?

        Plisovaná sukňa je vo svete módy skutočným chameleónom - elegantná, ale...
        31.8.2024
        Šaty na dovolenku do Grécka - pozrite si štýly

        Šaty na dovolenku do Grécka - pozrite si štýly

        Grécko je synonymom krásnych pláží, malebnej krajiny a pulzujúcich miest, ktoré...
        20.8.2024
        Ktoré plavky do bazéna a ktoré na pláž?

        Ktoré plavky do bazéna a ktoré na pláž?

        Dobre padnúce plavky sú spôsobom, ako vyzerať skvele, ale predovšetkým sa postarať...
        16.8.2024
        Nápady na styling dámskych krátkych šortiek

        Nápady na styling dámskych krátkych šortiek

        Krátke šortky sú nepostrádateľnou súčasťou vášho letného šatníka, ktorý sa dá upraviť...
        11.8.2024
        Ako nosiť módne polokošele? Naše tipy.....

        Ako nosiť módne polokošele? Naše tipy.....

        Polokošeľa je jedným z tých kúskov oblečenia, ktoré by nemali chýbať v žiadnom pánskom šatníku...
        4.8.2024